Model - Regjistrim për modele të huaja

                           MODEL Biznis - AGJENCIA FASHION

Si për të filluar si një model profesionale?
Ne kemi nevojë për modele femra dhe meshkuj nga e gjithë bota. Modelet Femra duhet të jetë minimumi 170 cm i gjatë, modele meshkuj të paktën 180 cm.
Ju duhet të jetë mosha 18 vjeç për 25 vjet.

Model - Regjistrim për modele të huaja
Ju jeni të mirëpritur të bëjnë një regjistrim me Model Biznis. Për këtë shërbim, ne do t'ju ngarkojmë 20 EUR. (US $ 25). Kjo mbulon internetin fakt-file, me max. 5 fotografi.

Çfarë duhet të dërgojë foto?
Fotot të na dërgoni duhet të jetë e mirë. Fotot duhet të jenë si më poshtë:
- Face (profili dhe ballore)
- Trup i plotë (i rastësishëm, në mbrëmje dhe veshje zyre)
- Trup i plotë (kostum notuar, të brendshme)
Fotografuar ju mund të bëni në anën studio ose në një brendshme të bukur.
Nëse ju të na dërgoni një fotografi të mirë dhe profesional do të jetë më mirë për ju. Fotot duhet të ju tregojnë dritën më të mirë të mundshme për të kanë qenë të zgjedhur një punë të modelimit.

Punë për modele:
tregon modës, promovime dhe prezantime, për të gjitha fotot ose incizimet për katalogë, revista, postera, pankarta, fushatat e marketingut, reklama televizive, serials televizive dhe filma, panaire, video muzikore, etj

Si të registrate?
Plotësoni formularin me të dhënat e nevojshme dhe të bëni pagesën tuaj në llogarinë tonë.
Udhëzimet për pagesën ketë në faqen tonë të internetit.
Pasi të kemi marrë pagesën tuaj ne vënë fotot në Modeli Biznis faqen tonë të internetit në mesin e modeleve. Që atëherë, ne të ju përfaqësoj në tregun e modës botëror (Londër,
New York, Paris, Milano, Tokio, Bejing, ... etj)
Pagesa juaj është e vlefshme për një vit.
Fillimi i karrierës suaj modelimit me ne, agjenci Model Biznis.
Bëhuni model i lartë në botë.

Për çdo pyetje të tjera:
Biznis MODEL, Narodnog fronta 10, 21000 Novi Sad, Serbi
Telefoni: + 381 21 6350 - 411, + 381 60 500-65-60, + 381 64 203-1668
E-mail: biznis@ptt.rs     office@biznismodel.com
www.biznismodel.com

Prijava - Regjistrim

Përkufizimet:
Modele, modele femra, modele meshkuj, modele foto, marketing, shfaqje të modës, promovime, revista, postera, postera, hostes, shfaqje tregtare, modelet e huaja, regjistrimin e modeleve, modele pictures, tregut të modës, modelet karrierës, model të lartë, serbe , fashion, bota, shërbim,, trupi rroba banje, të brendshme, Londër, New York, Paris, Milano, Tokyo, Pekin, pagesa, tregon, panaire, serials tv, tv movies