Модел - регистрација за странски модели

                            BIZNIS MODEL - Мода АГЕНЦИЈА

Како да започнете како професионален модел?
Ние треба женски и машки модели од целиот свет. Женски модели треба да биде минимум 170 см, машки модели во најмалку 180 см.
Мора да биде на возраст од 18 години до 25 години.

Модел - регистрација за странски модели
Вие сте добредојдени да се направи регистрација Бизнис модел. За оваа услуга ние ќе ви наплаќаат 20 евра. (US 25 $). Ова ги опфаќа интернет факт-датотека, со макс. 5 слики.

Што фотографии ние треба да испратите?
Слики што ни ги испратите треба да биде добро. Слики треба да бидат следниве:
- Face (профил и фронтална)
- Целосна тело (повик, вечер, и канцеларија фустан)
- Целосна тело (од костим за капење, долна облека)
Фотографирање можете да го направите во студио или од страна во една убава внатрешност.
Ако ни испрати добар и професионални фотографии ќе биде подобро за вас. Слики треба да ви покаже најдобро можно светло да се одбрани моделирање работа.

Работни места за моделите:
модни ревии, промоции и презентации, за сите слики или снимки за каталози, списанија, плакати, билборди, рекламни кампањи, реклами, музички спотови итн

Како да registrate?
Пополнете го формуларот со потребните информации и направете ја вашата исплата на нашата сметка.
Инструкции за плаќање има на нашата веб страница.
Откако ќе добиеме вашата исплата ќе стави слики на нашата веб-страница Бизнис модел меѓу моделите. Од тогаш, ние Ви го претставуваме на светската мода на пазарот (Лондон, Њујорк,Париз, Милано, Токио, Пекинг, ... итн)
Уплатата е валидна за една година.
Започнете ја вашата моделирање кариера со нас, моделот Бизнис агенција.
Стана топ модел во светот.

За било какви други прашања:
Бизнис модел, Narodnog fronta 10, 21000 Нови Сад, Србија
Телефон: 381 21 6350 - 411, 381 60 500-65-60, 381 64 203-1668
Е-пошта: office@biznismodel.com      biznis@ptt.rs
www.biznismodel.com

Претплати се – Регистрација

дефиниции:
Модели, женски модели, машки модели, фото модели, маркетинг, модни ревии, промоции, списанија, плакати, билборди, хостеси на саеми, странски модели, регистрација на модели, слики модели, моден пазар, кариера модели, топ модел, српски , мода, светот, услуга, тело, костим за капење, долна облека, Лондон, Њујорк, Париз, Милано, Токио, Пекинг, исплата, покажува