MARIJA SINĐELIĆ

Marija Sinđelić je diplomirala na" Visokoj školi za dizajn i tekstilno inženjerstvo" 2005. godine u Beogradu.
Nakon uspešne revije 2004.godine dobila je priliku da izloži svoje modele u galeriji “Progres”, u Knez Mihajlovoj u Beogradu i ostvaruje uspešnu saradnju sa NJKV Katarinom Karađorđević i njenom ćerkom Alison Andrews.
Drugom izložbom unikatnih modela na Fashion week-u, kolekcija je naišla na odličan prijem kompetentne modne kritike i modnih novinara kao i na odobravanje šire javnosti.
Svojom kolekcijom 2006.godine pridobija pažnju mnogih javnih ličnosti iz sfere novinarstva, voditeljstva i poslovnog sveta. Takođe ova kolekcija je omogućila predstavljanje u inostranstvu.
2007.godine je bila jedini predstavnik na Nedelji Mode u Budimpešti gde je pored Evropskih dizajnera predstavljala našu zemlju.
Osnovna pažnja i stvaralački rad kreatorke usmeren je ka potrebama savremene poslovne žene od koje se očekuje da bude jedinstvena i originalna sa izgrađenim visoko kvalitetnim stilom.

O KOLEKCIJI

      KOLEKCIJA PRINCIPLE -HAUTE COUTURE

Ženstvenost, gracioznost, suptilnost i otmenost su neizostavni segmenti žene i kao takvi moraju biti deo životnog stila svake savremene žene. Kolekcija se sastoji od unikatnih modela ukrašenih ručno vezenim detaljima i svojom formom u prvi plan ističe gracioznost ženske figure. Kolekcija je izrađena od najfinijih materijala: lamirane svile, muslina, štofa u kombinaciji sa tankom napom.
Marija Sindelic

© 2004-2018 modna agencija "Biznis Model", Novi Sad, Srbija. Sva prava zadržana.