Tuc Tuc & Mayoral

Kompanija Dexy co je generalni distributer dečije garderobe renomiranih španskih brendova TUC TUC i Mayoral. Španska modna kuća TUC TUC dizajnira, proizvodi i distribuira dečiju odeću još od 1994 godine i uvek je imala aspiracije da postane lider u ovoj oblasti što je i postala.
TUC TUC dizajnira odeću za decu od uzrasta od 0-14 godina , i podjednaku pažnju poklanja kako komforu tako i stilu. Kompanija izbacuje nove kolekcije dva puta godišnje, u sezonama  proleće/leto i jesen/zima.
Uzrasti za koje se rade kolekcije su  MINI (od 0 do 24 meseca) i BABY (od 3 meseca do 5 godina). Obe linije su veoma udobne i izradjene od kvalitetnih materijala. A za stariju decu koja već sama mogu da biraju šta će da nose, TUC TUC predstavlja linije KIDS (2 do 12 godina) i JUNIOR (od 12 do 16 godina).
MAYORAL je jedna od vodećih kompanija za proizvodnju dečije garderobe u Španiji i Portugalu.  Tradicija Mayorala u izvozu datira još od 60-ih godina  kada je počela da prodaje svoje kolekcije u zapadno-evropske zemlje. Danas, više od polovine ukupne prodaje se realizuje kroz izvoz. Ovo je rezultat strategije koja kombinuje kompanije podružnice sa mrežom agenata u zapadnoj Evropi, Saudijskoj Arabiji i Americi.  Mayoral poseduje preko 50 maloprodaja u Španiji od kojih polovina posluju kao franšize.
U kolekciji za dečake za sezonu jesen-zima 2008 polo majice i dalje ostaju preovladjujući odevni predmet. Za devojčice, lideri su haljine, pogotovo za one najmladje.  tuc tuc mayoral

© 2004-2018 modna agencija "Biznis Model", Novi Sad, Srbija. Sva prava zadržana.