Underwear & style

Uniglobal Trade,na ‘’ 2.Novosadskoj nedelji mode 2009’’ učestvuje sa čarapama Marilyn, vešom Lupo Line i kupaćim kostima Etna i Saurian.

Preduzeće je osnovano 2005.godine sa delatnošću veleprodaje uvoznih unihopa,čarapa,veša i kupaćih kostima. Preduzeće je generalni uvoznik i zastupnik za ove robne marke:
Gatta, Fiore i Marilyn. Rade po standardu kvalitete ISO 9001, po ćemu su jedini uvoznik čarapa u Srbiji sa tom najvišom standardizacijom kvalitete. OSNOVNA IDEJA FIRME BILA JE PONUDITI VISOK KVALITET PO PRISTUPAČNOJ CENI!!!!
Kolekcija Lupo Line sadrži klasičan program, modni program i erotski program. Time su zaokružili sa programom klasičnog, modnog i erotskog programa čarapa u jednu celinu!
Za letnji period su ponudili dve kolekcije kupaćih kostima Etna i Saurian, za mladju, srednju i ozbiljniju klijentelu. tj. od bikinija, trouglica, korpi, push-up-a i jednodelnih kostima, do veličine 52. Kostimi su izradjeni od visokokvalitetne španske likre koja ne gubi boju na suncu i brzo se suši po izlasku iz vode. Time se razlikuju od konkurencije na tržištu!
Svesni, da su tu zbog Vas, njihov slogan glasi "ZA NAS NAJVAŽNIJA SI TI".

 


© 2004-2018 modna agencija "Biznis Model", Novi Sad, Srbija. Sva prava zadržana.