Arhiva


Biznis Model

Baby Show

 • Modna agencija BIZNIS MODEL je ekskluzivni organizator manifestacije "Izbor za najlepše dete Srbije & Internacional" ( Baby Show).
 • Osnovni moto ove manifestacije je: DECA SU NAŠE NAJVEĆE BLAGO ,ŠTO VIŠE DECE, TO SMO BOGATIJI, a cilj promocija LJUBAVI I BRIGE PREMA SVOJ DECI, i afirmacija talentovane dece uzrasta od 1-6 godina za manekenstvo, glumu i scenski nastup.
 • Manifestacija ima i HUMANITARNI KARAKTER.
 • Svi finalisti ove manifestacije dobijaju vaučer za besplatnu obuku sa kursom za male manekene i talente pri modnoj agenciji BIZNIS MODEL, a sa najboljima agencija sklapa ugovor o daljem angazovanju.
 • Ukoliko želite da prijavite svoje dete na BABY SHOW ili saznate propozicije za ovu godinu, kontaktirajte nas što pre!
 • Baby Show na Facebook-u: www.facebook.com/babyshow

Medijski sponzori:

Izbor za"Najlepše dete Srbije & Internacional 2016."

      ORGANIZATOR:     
BIZNIS MODEL

Modna agencija ‘’Biznis Model’’ organizuje 11-ti put  manifestaciju ‘’Baby Show’’, “Izbor za najlepše dete Srbije & Internacional’’ 2016.godine.

Ko ima pravo učešća 2016.
Manifestacija je internacionalnog karaktera,što znači da u njoj, osim dece iz Srbije, mogu učestvovati i mališani iz celoga sveta (uzrasta od 1 – 6 godina).

Kako se dete prijavljuje?

Prijava deteta vrši se na dva načina:
      1. putem kupona objavljenog na oficijelnom flajeru manifestacije  ili
      2. putem Internet kupona na sajtu www.biznismodel.com na http://www.biznismodel.com/baby_show/arrow_right_red_xl.gifOVOJhttp://www.biznismodel.com/baby_show/arrow_left_red_xl.gif adresi.

Kandidati se mogu prijaviti do 31.10.2016.

Da bi dete učestvovalo u ovom takmičenju, potrebno je čitko popuniti kupon, priložiti dve detetove najnovije fotografije i fotokopiju izvoda iz matične knjige rođenih. Sve to poslati  na adresu organizatora manifestacije, koja je naznačena na kuponu ili dete možete prijaviti putem online formulara (internet kupona) na http://www.biznismodel.com/baby_show/arrow_right_red_xl.gifOVOJhttp://www.biznismodel.com/baby_show/arrow_left_red_xl.gif adresi. Takođe, dete možete prijaviti slanjem podataka i fotografija na email:office@biznismodel.com 

VAŽNA NAPOMENA!
Roditelji koji žele prijaviti svoje dete iz inostranstva, to mogu uraditi isključivo putem interneta konekcijom na sajt: www.biznismodel.com/babyshow , popunjavanjem  internet kupona na OVOJ adresi.

Fotografisanje dece
Uporedo sa prijavljivanjem,vršiće se i fotografisanje dece po većim gradovima Srbije.
Stručni žiri manifestacije pregledaće sve prijave i pozvati kandidate koji ispunjavaju uslove konkursa na profesionalno fotografisanje. Roditelji dece koja se takmiče za “Naj dete Internacional”, a žive van granica Srbije biće posebno obavešteni kako da urade profesionalne slike deteta i dostave ih organizatoru. Po završetku fotosešna, stručni žiri odabraće 100 polufinalista čije će fotografije biti objavljene na sajtu:www.biznismodel.com

Finale izbora
U velikom finalu, koje će se održati 17.12.2016. u Novom Sadu, učestvovaće 30 kandidata koji sakupe najviše glasova pristiglih putem SMS poruka i od strane žirija.             

Deca će se takmičiti u dve kategorije:
uzrast od 1 – 3 godine i
uzrast od 3 – 6 godina
U obe kategorije biraju se najlepša - devojčica, i najlepši - dečak  Srbije, najlepši - osmeh Srbije, najlepši - osmeh Internacional, najlepša - devojčica i najlepši - dečak Internacional, i  generalno, najlepše - dete Srbije i najlepše - dete Internacional za 2016.

Nagrade
Za sve finaliste obezbeđene su lepe i vredne nagrade sponzora  manifestacije, kao i vaučeri za besplatnu obuku sa kursom za male manekene i modele u modnoj agenciji “Biznis Model”.
Za pobednike po kategorijama obezbeđene su specijalne nagrade organizatora i sponzora (poklon paketi proizvoda, nakit od srebra i zlata, turistička putovanja u zemlji i inostranstvu itd.)

Humanitarni karakter manifestacije
Modna agencija “Biznis Model”, kao organizator manifestacije “Baby Show”, poklanja u humanitarne svrhe određena sredstva sakupljena od donatora – sponzora i glasanjem putem SMS-a deci ometenoj u razvoju na teritoriji Republike Srbije.

Informacije
Za sve dodatne informacije obratite se organizatoru na:

 • telefone:
 • e-mail:
 • 021/6350-411,
 • 064/203-1668
 • 060/500-65-62

PRIJAVLJIVANJE

Kupon se može poslati organizatoru na 2 načina: elektronski i poštom.
. ELEKTRONSKI: popunjavanjem internet kupona na http://www.biznismodel.com/baby_show/arrow_right_red_xl.gif OVOJ http://www.biznismodel.com/baby_show/arrow_left_red_xl.gif adresi tj putem naših email adresa ili
. POŠTOM: na adresu: Biznis Model, Narodnog fronta 10,
                                     21000 Novi Sad, SRBIJA
Fotografije i izvod možete skenirati u format jpg do 300 KB veličine.
Pošaljite u e-mail-u, u kome su i podaci o detetu, kao atačment.
Ukoliko ste uspešno poslali prijavu mailom dobićete automatski potvrdu o tome.

INTERNET KUPON ZA PRIJAVU DETETA
1. Dete možete prijaviti putem interneta popunjavanjem formulara (internet kupona) na OVOJ adresi.
2. Takođe, dete možete prijaviti putem elektronske pošte slanjem:
a. podataka:
Ime deteta:
Prezime deteta:
Datum rođenja deteta
Ime i prezime jednog od roditelja:
Maternji jezik:
Strani jezik:
Adresa stanovanja:
Mesto stanovanja:
Zemlja:
Broj telefona:
E-mail:
b. skeniranim izvodom iz matične knjige rođenih + dve novije fotografije deteta ne veće od 300KB u jpg formatu.
na sledeće email adrese: babyshow@biznismodel.com  ili biznis@ptt.rs

 

 

 


© 2004-2016 modna agencija "Biznis Model", Novi Sad, Srbija. Sva prava zadržana.