Arhiva


 

VOJVODINA PREDSTAVILA VINO

Veliki broj zvanica iz sveta sporta, društveno političkog života, novinara, sponzora prijatelja kluba i veterana prisustvovao je svečanom predstavljanju palete „Vošinog vina“ koje je održano 24.03.2014. godine u fantastičnom enterijeru i atmosferi „Vinarije Kovačević“ iz Iriga. Na jednom mestu okupili su se Radomir Krstić, Ilija Pantelić, Vasa Pušibrk, Radivoj Radosav, Vasa Rutonjski, Željko Jurčić, Đorđe Vujkov, Vladimir Trifunović, Brane Novaković, Joca Tanasijević, Goran Šaula, Stanislav Krejić …
Na promociji su bile angažovane i hostese iz modne agencije Biznis Model koje su svojim stajlingom i vedrinom plenile poglede prisutnih gostiju.
U sjajnoj domaćinskoj atmosferi uz vatru iz kamina i sremske poslastice slušali smo nadahnute stihove Mike Antića u izvedbi prvaka SNP Miodraga Petrovića kao i pozdravne reči domaćina vinske kuće, Šefa kabineta gradonačelnika Grada Novog Sada gospodina Aleksandra Petrovića i Predsednia Organizacionog odbora proslave jubileja, gospodina Dr Radivoja Radosava.
Svi prisutni složili su se u jednom …da će dobra kapljica Vošinog vina biti još bolja i ukusnija posle plasmna u finale Kupa.
Za izvanrednu organizaciju na (ne preterujemo) evropskom nivou, pored domaćina, najzaslužniji je jedan od neumornih klupskih operativaca, gospodin Milan Čabrić.

 


© 2004-2018 modna agencija "Biznis Model", Novi Sad, Srbija. Sva prava zadržana.